Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Tursunov poslal míček na umpire a urážel sudího

Je to idiot, rozkřikoval se ruský tenista Dmitrij Tursunov při osmifinálovém utkání Wimbledonu s s Jarkkem Nieminenem. Urážku adresoval rozhodčímu Fergusi Murphymu a zopakoval ji i na tiskové konferenci. Jednou se sudího dokonce zřejmě snažil trefit míčkem. Dostal pokutu 7500 dolarů (167 tisíc korun).

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

sacredmoon

To jste fakt Tataři nebo co?
Čtěte si kruci po sobě to, co napíšete!
0/0
4.7.2006 22:08

Roumen

Re: To jste fakt Tataři nebo co?
"Jednou se sudího dokonce zřejmě snažil míčkem." Co se ti nezda? Me to prijde jasny. B-) Dulezity ale je, ze "...přijde kvůli své wimbledonské sporům s rozhodčím o 7500 dolarů."
0/0
4.7.2006 22:26

regazzi

Re: Re: To jste fakt Tataři nebo co?
to vis, autor je asi z moravy :o))))
0/0
4.7.2006 22:57







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze