Na Dakar 2018 s Alešem Lopraisem

ÚPLNÁ PRAVIDLA

Účelem tohoto dokumentu je úprava pravidel soutěže „Dakar 2018“ (dále jen „soutěž“). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže. Tato pravidla mohou být pozměněna pouze formou písemných dodatků k tomuto dokumentu

1. Pořadatel soutěže:

Budějovický Budvar, národní podnik, Budweiser Budvar, National Corporation, Budweiser Budvar, Entreprise Nationale, IČ: 00514152, spisová značka AV 325 vedená u Krajského soudu v Českých Budějovicích, sídlo K. Světlé 512/4, České Budějovice 3, 370 04 České Budějovice (dále jen „pořadatel“).

2. Organizátor soutěže:

Kaspen/Jung von Matt a.s.,
se sídlem: Praha 2, Myslíkova 4/2020, PSČ 128 00, Česká republika, IČ: 26494850, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 7427 (dále jen „organizátor“).

3. Obchodní společnost MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, Praha 5, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B/1328 (dále jen „MAFRA“) není organizátorem ani pořadatelem soutěže.

4. Termín a místo konání soutěže:
Soutěž probíhá v období od 15. září 2017 12:00 hod. do 15. října 2017 do 12:00 hod., a to na webových stránkách http://www.sport.idnes.cz, které jsou také základním nástrojem komunikace pořadatele či organizátora s účastníky (dále jen „soutěžní webové stránky“) a na Facebooku pořadatele www.facebook.com/BudweiserBudvar/.

5. Účast v soutěži:
Soutěžícím se může stát pouze fyzická osoba starší 18 let s doručovací adresou na území České republiky, která splňuje všechna stanovená pravidla soutěže (dále jen „soutěžící“ nebo „účastník soutěže“).

6. Vstup do soutěže, soutěžní otázky:
Soutěžící se zapojí do soutěže tím, že v době konání soutěže navštíví soutěžní webové stránky, a v rámci zde umístěného k tomu určeného formuláře vyplní odpovědi na 5 soutěžních otázek a dále zde vyplní jméno, příjmení, tel. kontakt a email. Každý člověk se může soutěže zúčastnit jen jednou, t.j. každý jednotlivý soutěžící má k dispozici pouze jedinou příležitost k vyplnění soutěžního formuláře. Vícenásobné či falešné identity nejsou přípustné.  Soutěžní kvíz je sestaven ze 4 uzavřených otázek a 1 otevřené tipovací otázky. Všechny se týkají závodníka Aleše Lopraise.

7. Výherce:
Výhercem se stane ten soutěžící, který zvolí správnou odpověď u prvních 4 otázek (tj. první 4 otázky připouštějí pouze jedinou správnou odpověď, která musí být zvolena z nabízených možností), a následně odpoví co nejpřesněji, to jest zcela správně anebo s nejmenší odchylkou od objektivně správné odpovědi (počítáno shora i zdola), na pátou soutěžní otázku. V případě shodného celkového skóre odpovědí, získává přednější umístění účastník, který se do soutěže registroval dříve. Objektivně správné odpovědi na všechny soutěžní otázky je oprávněn určit výlučně organizátor soutěže.

8. Výhra:
Každý z 20 výherců kvízu vyhraje 2 vstupy na akci Bivak ve vojenském prostoru Pánov – Hodonín. Předpokládané datum akce je 28. Říjen 2017. Celkem 20 těchto výherců postoupí do dalšího kola, kde se absolutní vítěz vybere náhodným losem. Tento výherce vyhrává zájezd na Dakar 2018 pro jednu osobu v lednu roku 2018. Zájezd na Dakar je speciálním zájezdem se zajištěnou veškerou dopravou, ubytováním se snídaní, návštěvou bivaku a soukromým průvodcem. Výhry nad 10 000 Kč podléhají srážkové dani 15%, kterou uhradí pořadatel.

9. Oznámení výher:
Výherce kvízu  vyhlásí MAFRA 16. října na webových stránkách http://www.sport.idnes.cz . Organizátor vyhlásí výherce na https://www.facebook.com/BudweiserBudvar pod soutěžním postem, který soutěž oznamuje, do 24 hodin od ukončení soutěže a také je přímo informuje. Pro oznámení výhry organizátor užije kontakty, zejména e-mailová adresa či telefonní číslo, uvedené účastníkem při registraci. Nebude-li výherce reagovat do 24 hodin od zaslání první výzvy (oznámení o výhře), popř. ani na opakovaně zaslanou zprávu o výhře, jeho výhru získává další soutěžící v pořadí. Celkový vítěz bude oznámen na akci Bivak 28. října 2018 při losování.

10. Specifikace výhry:
Přesnou specifikaci každé výhry (zejména termíny, program, dopravu, ubytování a jiné) závazně určuje výlučně organizátor. Jakékoliv jiné údaje o výhrách, i v obrazové formě, jsou pouze ilustrativní. Další důležité informace, týkající se výher a jejich čerpání, jsou uvedeny dále v těchto pravidlech.

11. Způsobilost k zájezdu, postoupení či vzdání se výhry:
Zájezd na Dakar může být zdravotně náročný, pro jeho čerpání je třeba splnit další podmínky (pas, víza aj.) a povinností výherce je řádně zvážit svojí způsobilost k účasti. Podmínkou účasti vzájezdu na Dakar je vždy úspěšné absolvování lékařské kontroly zdravotní způsobilosti u příslušného lékaře výherce a předložení jím vystaveného potvrzení. Pokud by výherce nemohl nebo se nechtěl zúčastnit zájezdu na Dakar, může svou výhru přenechat osobě, kterou písemně specifikuje a která splní odpovídající podmínky, anebo se může výhry vzdát zcela bez náhrady. Pokud se výhry vzdá zcela bez náhrady, pak zájezd na Dakar přechází na druhého nejúspěšnějšího účastníka v pořadí.

12. Pořízení a užití záznamů:
Účastí v soutěži výherce vyslovuje svůj souhlas s tím, že během předávání výher a následně během účasti na akci, která je předmětem výhry, může organizátor pořizovat záznamy výherce všeho druhu, zejména fotografie a videa, a tyto záznamy posléze využít, zveřejnit a šířit v rámci propagační komunikace pořadatele, a to bez jakéhokoliv omezení (časového, množstevního apod.) s tím, že pořadatel je oprávněn umožnit užití takto pořízených záznamů i třetím osobám podílejícím se na jeho propagaci.

13. Osobní údaje:
Každý soutěžící svou účastí v soutěži potvrzuje, že si přečetl tato podrobná pravidla a zavazuje se je dodržovat. Soutěžící dále pak svou registrací dává, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, souhlas pořadateli soutěže se zpracováním svých osobních údajů, poskytnutých v rámci této soutěže, k marketingovým účelům tj. např. k nabízení obchodu a služeb pořadatele, a to až do písemného odvolání tohoto souhlasu. Soutěžící souhlasí, aby pořadatel pověřil organizátora zpracováním osobních údajů. Soutěžící dále potvrzuje, že byl pořadatelem, coby správcem osobních údajů, informován o všech právech vyplývajících ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, tj. zejména o tom, že poskytnutí těchto údajů je dobrovolné, že má právo přístupu k nim, jakož i o dalších právech vyplývajících z tohoto zákona. Soutěžící současně bere na vědomí, že od účinnosti Nařízení o ochraně osobních údajů (25. 5. 2018) má rovněž další v tomto nařízení uvedená práva, včetně práva na přenositelnost údajů. Soutěžící bere na vědomí, že tento souhlas může kdykoliv odvolat na adrese správce, tj. pořadatele. Účastí v soutěži rovněž soutěžící souhlasí ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, v platném znění, se zasíláním obchodních sdělení všemi elektronickými prostředky. Soutěžící si je vědom toho, že svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení a elektronické pošty za účelem přímého marketingu může kdykoliv odvolat formou písemné informace na adrese pořadatele.

14. Další ustanovení:

Organizátor ani pořadatel neodpovídají za případné nedoručení soutěžních zpráv prostřednictvím prostředků elektronické komunikace.

V případě rozporu mezi textem zkrácených pravidel, uvedeným v kterémkoli materiálu prezentujícím tuto soutěž, a těchto podrobných pravidel, platí text těchto pravidel.

Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci pořadatele, organizátora a všech partnerských společností podílejících se na realizaci soutěže. V případě, že organizátor zjistí porušení či obcházení tohoto pravidla, bude to považováno za nesplnění podmínek soutěže a dotčený účastník bude ze soutěže vyřazen.

Účastník soutěže bude bez náhrady vyloučen v případě, že pořadatel nebo organizátor zjistí nebo bude mít oprávněné podezření na spáchání podvodného nebo nekalého jednání ze strany některého z účastníků či jiné osoby, která dopomohla danému účastníkovi k získání výhry, případně jednání, které není fair play nebo není založeno na plnění soutěžních pravidel.

Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž a její pravidla kdykoliv změnit nebo zrušit, popř. změnit druh výher, a to bez jakékoliv náhrady a to uvedením této skutečnosti na soutěžních webových stránkách.

Pořadatel si vyhrazuje právo kontrolovat dodržování pravidel soutěže technickými i administrativními nástroji.

Na výhry není právní nárok. Výhry se nedají vyměnit za peníze. V případě, že účastník soutěže v průběhu soutěže poruší hrubým způsobem podmínky a pravidla soutěže, jeho účast v soutěži končí bez nároku na jakékoliv, byť jen částečné plnění ze strany pořadatele.

Podrobná pravidla soutěže jsou zveřejněna na soutěžních webových stránkách. Pořadatel tímto upozorňuje účastníky akce, že na zde zmíněných webových stránkách může využívat tzv. cookies, a to výlučně za účelem usnadnění jejich technického chodu. Správu cookies lze vykonávat nástroji běžných webových prohlížečů.

Tato soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována nebo spojena s Facebookem a Facebook za ni neručí. Informace poskytnuté v rámci soutěže neposkytujete Facebooku. Všechny dotazy, komentáře nebo stížnosti ohledně aplikace musí být směřovány pořadateli, nikoliv Facebooku.