Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jak se jí na Dakaru. Steaky, ale i chemie a „pytlík poslední záchrany“

Varování, než započnete číst tento článek: kručí-li vám právě v břiše, bude lepší text odložit až po jídle. Když se Martin Macík a Tomáš Vrátný, oba čtyřnásobní účastníci dakarské rallye, rozpovídají o jídle, které v bivaku pořadatelé účastníkům servírují k večeři, hladového by ta slova mohla poněkud rozlítit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J60a51n 26S63o69u31k89u66p 1614374546655

Tak Kolomý tahá klobásky, to není moc překvapivé. By ho doma nepochválili, jíst tam nějaké cizácké maso. ;-D

0/0
6.1.2016 14:28
Foto

M74i38r93o41s34l43a67v 67S47t59e14i20n47e49r 1165785838183

Ten závod je neuvěřitelné zaneřádění Sahary. Viděl jsem v oáze v Tunisu, jak tam závodníci naházeli plastové talíře a příbory do potůčku. Papírů a odpadků kolem kupy. Kdybych nevěděl, že tam byl Paris-Dakar, tipoval bych na cikány.

0/−1
6.1.2016 13:52

O80n79d59ř17e60j 48Č31a98p36k22a 6721241283774

Kdy to bylo ? Minimálně od přesunu do Jižní Ameriky se tohle docela dost hlídá a jsou za to pokuty jako prase... neexistuje, že by někdo třeba měnil gumu a tu starou tam nechal, i kdyby byla roztrhaná na cucky. Počítám, že pro catering platí totéž.

0/0
6.1.2016 13:59





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze