Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Jak se jí na Dakaru. Steaky, ale i chemie a „pytlík poslední záchrany“

Varování, než započnete číst tento článek: kručí-li vám právě v břiše, bude lepší text odložit až po jídle. Když se Martin Macík a Tomáš Vrátný, oba čtyřnásobní účastníci dakarské rallye, rozpovídají o jídle, které v bivaku pořadatelé účastníkům servírují k večeři, hladového by ta slova mohla poněkud rozlítit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J70a65n 94S66o51u22k59u17p 1114174586105

Tak Kolomý tahá klobásky, to není moc překvapivé. By ho doma nepochválili, jíst tam nějaké cizácké maso. ;-D

0/0
6.1.2016 14:28
Foto

M91i35r90o77s40l66a76v 52S30t95e92i82n78e10r 6788264743835

Ten závod je neuvěřitelné zaneřádění Sahary. Viděl jsem v oáze v Tunisu, jak tam závodníci naházeli plastové talíře a příbory do potůčku. Papírů a odpadků kolem kupy. Kdybych nevěděl, že tam byl Paris-Dakar, tipoval bych na cikány.

0/−1
6.1.2016 13:52

O40n91d52ř58e42j 16Č49a77p77k49a 6861781413944

Kdy to bylo ? Minimálně od přesunu do Jižní Ameriky se tohle docela dost hlídá a jsou za to pokuty jako prase... neexistuje, že by někdo třeba měnil gumu a tu starou tam nechal, i kdyby byla roztrhaná na cucky. Počítám, že pro catering platí totéž.

0/0
6.1.2016 13:59







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze