Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Minul, nedobil a vyhnul se trestnému kolu, aneb jak Fourcade o výhru přišel

Biatlonista Simon Fourcade přijíždí v Östersundu do cíle závodu smíšených dvojic na prvním místě, ale neraduje se. Dokonce ho ani nesnímají kamery, které do cílové rovinky přepnou až 20 sekund po dojezdu Francouze. Ten totiž dostal čtyřminutovou penalizaci za zmatky na střelbě vestoje. Co se přesně stalo?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

F61r64a11n25t89i74š40e33k 24D51r24b53o87h54l59a97v 6941244606

Vícekrát se mu to nestane ;-).

0/0
1.12.2015 20:03
Foto

P21e60t90r 57Š14m43e69j65k16a95l 9615970548307

Simon není žádný podvodník, ale je to jen člověk...

Fazonu ukázali oba výbornou a v neděli o nic nešlo...R^

+3/−1
1.12.2015 16:42

P64e97t46r 80Č98e81r54v33e78n78ý 3676419647429

A když to Martin F. podělal, byla u toho opět Habertová. Ta se navíc pak zranila a v sezoně dál nemohla pokračovat. Je mi jí opravdu líto.

+1/0
1.12.2015 14:45

L30u43k29á66š 61K70u50č25e69r17a 1966804295182

Když je člověk pod tlakem, pak často mozek vidí to, co vidět chce a realitu vytěsní.

Simon Fourcade prostě trefit musel a tak ho mozek přesvědčil o tom, že opravdu trefil.

Je hezké vidět, že diskutující chybu berou s tím, že toto se toto se může stát každému ...i elitnímu závodníkovi..., jen se však obávám, že jakmile se něco podobného stane jednomu z našich, pak to najednou bude neslýchané, neodpustitelné a na vyhazov z repre.

+11/0
1.12.2015 12:06

P33e36t62r 52N69i32v33n56i23c27k94ý 3422154865817

Chyby Fourcada jsem si všiml přímo během závodu. Bylo to jasně viditelné, že vystřelil, terč problikl červeně a on odjížděl. Ale komentátoři celý zbytek závodu mektali o chybě Habertové.

+11/0
1.12.2015 10:51

P21e88t71r 78Č37e45r71v76e94n46ý 3836799497379

To není první chyba této dvojice komentátorů. Komické je, že jsou na to dva a nevšiml si toho ani jeden. Navíc se člověk musí soustředit, aby jim kolikrát vůbec rozuměl, co chtějí říct.

+5/0
1.12.2015 14:43

M39i82l28a61n 46C98o52u26f24a71l 8413187723

Takový biatlonista a zapomene dobít a vyhne se trestnému kolu? Nebyl to spíš pokus o podvod?

0/−13
1.12.2015 9:24

I30v11a71n 28H64a62n42c58k27o 2351126913729

On si nezabudol dobiť, on si myslel  že terč zostrelil. Pre kamerami a rozhodcami by sa len úplný hlupák snažil takto naivne o podvod ;-)

+19/0
1.12.2015 9:32

J61o58s67e16f 85S52t82e28f82l 5434757803680

Co v tom zase hledate.Uz nekolikrat se stalo,ze zavodnik si myslel.za terc spadne a uz chtel vyrazit.ale v posledni chvili si toho vsimnul.Tady si byl holt jisty a uz se nepodival.A jak uz byl na trati,tak se dival na terc toho Nora.to je vsecko.A jak rika sam,je to pro nej ponauceni a ten pocit,ze byli s velkym naskokem prvni ho pozene jen do predu.Horsi by to bylo na olympiade nebo na MS.Tady o nic nejde.Disciplina je nova,a ne kazdy je s ni nadseny.Budto se zmeni jeste pravidla,anebo zanikne.Co ho asi nejvice mrzi,ze to zkonil partnerce.Tot vse.Staly se v zivote horsi veci,ktere staly i zivoty a mnoho penez.Tady se tomu budou i jejich deti jenom smat.

+1/0
1.12.2015 10:16

I87v39o 93Ž73á10č47e28k 9710512759327

K tomu, aby se pokusil o takový podvod, mu chyběla Vaše inteligence.

+8/0
1.12.2015 11:53







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze