Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Bican zatleskal rozhodčímu. A dohrál

Vyloučený volejbalista? I to se může stát. Což poznal ústecký tým ve čtvrteční bitvě s favoritem z Liberce. Poslední extraligový zápas roku domácí ztratili 1:3 (31, -16, -23, -18). Před 400 diváky se bojovalo 111 minut. Ale poslední set už bez smečaře Milana Bicana, jemuž sudí ukázali červenou kartu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

LuMa FanClub

cože??
Jakto že červená za nesportovní chování a příští zápas může hrát???....to je automaticky dva stop né???
0/0
24.12.2006 16:07

Plavky

Re: cože??
Doporučuji si přečíst oficialní pravidla ČVS a tam se dozvíš ,že za červenou kartu udělenou nasledným trestem nenasledu flástr ale jen stop v onom setu:-)))
0/0
25.12.2006 1:50

fun_tom

Re: Re: cože??
Krome pravidel plati v soutezich CVS jeste Soutezni rad CVS (ten doporucuju k precteni pro zmenu ja). A ten rika, ze po vylouceni (cervene karte pro) hrace nebo funkcionare za urazlive chovani ma tento ucastnik utkani automaticky zakaz zavodni cinnosti nebo zakaz vykonu funkce na dve utkani v prislusne soutezi.
0/0
26.12.2006 17:48

Plavky

Re: Re: Re: cože??
No ale von to byl naslednej trest.Von nedostal ze startu červenou....Ale byl to následný trest...To co píšeš je pravda.Ale asi sis špatně přečetl článek:-)
0/0
27.12.2006 1:31







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze